Cartuseria

Magazin online cartuseria.ro
Cartuseria
De la început ne-am indreptat atenția spre nevoia colaboratorilor noștri șii anume aceea de a printa mult și calitativ la costuri mai mici.

Ne-am indreptat atenția spre toate categoriile sociale ca toată lumea să își permită să tipărească acasă pe termen lung la costuri mici fără a fi nevoie să mai acceseze centrele de copiere.

În condiții de criză este nevoie să reducem din cheltuieli, însă nu oricum, inteligent, folosind soluții prin care achizitionând un consumabil acesta sa ne permită să îl reîncărcăm singuri, fără specialiști și costuri mari, un consumabil care nu mai necesită schimbare ci doar întreținere și reîncărcare. De la cartușe reîncărcabile și sisteme CISS, în timp am pus la dispoziția clienților cerneală de refill, sisteme de refilare, tonere laser compatibile, toner refill și cartuse ink jet compatibile.

Din 2010 Cartuseria.ro este importator și distribuitor pentru o gamă de peste 60 de tipuri de hârtie și role foto. Prețurile oferite sunt cele mai accesibile din țară, ca de exemplu: oricine își poate printa o fotografie 10x15 cm cu doar 0.15 lei/poza utilizând propria imprimantă.