Flanco

Magazin online flanco.ro
Flanco
Flanco este cel mai dinamic retailer electro-IT din România, prezent cu peste 155 de magazine în peste 110 orașe și deținător al unuia dintre cele mai importante magazine online din țară. De la fondare și până în prezent peste 5.000.000 de familii au cumpărat de la noi. Adică am adus zâmbetul pe buze unui număr mult mai mare de oameni.

Ne-am axat mereu în a oferi clienților nu doar produse de calitate cât și servicii pe măsură. Acum, oricine poate beneficia de serviciile de instalare la electrocasnice sau poate face un strop de bine planetei și orașului în care trăim prin serviciile de recilare și ridicare deseu.

Și asta nu e tot!

Am știut de la bun început că vrem să aducem cât mai aproape de familiile din Romania cele mai noi și mai moderne tehnologii. Am crescut de la 1 la 50 de magazine doar în primii 5 ani de existență. De la electronice la electrocasnice și produse IT, până la produsele telecom și de lifestyle, ne-am construit gama de produse prin prisma misiunii de a face viețile oamenilor mai ușoare și mai frumoase. O misiune frumoasă, dar deloc ușoară. Din fericire, aveam deja în ADN spiritul antreprenorial, adaptabilitatea și creativitatea pe care numai o companie românească este liberă să o exerseze cu adevărat.

Am introdus pe piață ideea de magazin electro-IT pe suprafețe mari. Am făcut pionierat în domeniul creditelor de consum. Am creat magazine concept, cu spații dedicate pentru gaming, beauty sau evenimente. Am inventat creditul cu buletinul. Am fost printre pionierii comerțului online.