Lila Rossa

Magazin online lila-rossa.ro
Lila Rossa
Lila Rossa Professional este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de beauty, ce iti pune la dispozitie o gama variata de produse de frumusete si ingrijire de care tu ai nevoie!

Ne-am lansat in Romania in 2008, avand disponibile sute produse de ingrijire personala, frumusete, mobilier si accesorii pentru saloane. Lasa-te surprins de calitatea produselor noastre din diverse game precum: manichiura, machiaj, par, cosmetica sau chiar barber!

Fie ca esti pasionat sau tehnician unghii profesionist aici este locul tau de poveste. Iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru o manichiura perfecta. Incepand cu lichide de pregatirea unghiei precum: primer (cu acid sau fara), nail prep, ultrabond, base coat sau top coat pana la cele mai vibrante si diverse culori de oja semipermanenta sau gel. Sa nu mai vorbim si de aromele deosebite floral-fructate ale clasicei acetone, removerului sau ale uleiurilor de cuticule ce sunt nelipsite unui nail-artist si nu numai.

Desigur, nici ustensilele pentru manichiura nu sunt de neglijat si ar trebui sa adaugi in trusa ta foarfecutele de cuticule sau clestii de unghii.