PeFoc

Magazin online pefoc.ro
PeFoc - Pefoc.ro
Suntem pe piata romaneasca de 24 de ani si in fiecare an ne dorim sa oferim cele mai bune produse si servicii din domeniul termic. Livram zilnic caldura si bucurie in sute de camine din orice colt al tarii.

Focare traditionale, panoramice, prizmatice sau cu dubla deschidere, din fonta sau otel refractar, captusite cu samota.

Focare cu apa (Termofocare, Termocamine) cu posibilitate de racordare la instalatia de incalzire si apa menajera in paralel cu alte surse de incalzire (panouri solare, centrale pe gaz..).

Sobe tip Semineu de fonta sau de otel cu pereti dublii si posibilitate de racordare atat in partea de sus cat si in partea din spate.

Bio Seminee care nu necesita cos de fum, ideale pentru orice incapere, foc adevarat fara fum fara miros! Bio Semineele pot fi mobile (acele seminee care pot fi mutate pe terasa, in gradina sau in orice incapere) si fixe (acele seminee care vin aplicate pe perete sau pe podea si raman fix in acel loc).

Cosuri de fum profesionale duble izolate ceramice sau din inox pentru seminee, centrale sau sobe atat pe combustibil solid cat si lichid sau gazos.

Aerisiri (Grile) de evacuarea aerului cald din hota semineelor cu sau fara sistem de reglaj pe diferite modele si dimensiuni. Diferite marimi si culori vopsite electrostatic pentru a rezista la temperaturi inalte. Grilele pot fi folosite si pentru instalatiile de climatizare sau pentru ventilatie.

Accesorii pentru curatirea si intretinerea semineelor pe diferite modele si dimensiuni.

Imbracaminti prefabricate sau unicate din cele mai bune materiale izolatoare cu design rustic, clasic sau modern. Imbracaminti Rustice placate cu piatra naturala si brau de lemn sau imbracaminti moderne cu marmura, travertin.

Usi din fonta pentru seminee cu camera de ardere construite din samota. Usile au admisie de aer si tavita de cenusar incorporata in rama usii. Toate usile dispun de gauri de prindere in constructie si sticla rezistenta la temperaturi inalte de pana la 800 grc.

Materiale refractare si izolatoare pentru constructia si izolarea semineelor. Materiale rezistente la temperaturi inalte!

Sticla Termorezistenta (Geam Termorezistent) pentru seminee, sobe, cuptoare de pizza rezistenta pana la 800 gr pe orice dimensiune si livrare in maxim 48h la domiciliu!

Elemente, ventilatoare, tubulatura si turbine de distributie a aerului cald din hota semineelor in alte incaperi.
Mergi la magazin

PeFoc nu are nicio promoţie sau cod de reducere momentan.

Se încarcă...
Se încarcă...