REGATA

Magazin online regata.ro
REGATA - Regata.ro
Istoria companiei REGATA începe cu peste 28 de ani în urmă, când au fost puse bazele REGATA. Calitatea produselor pe care le comercializăm și atenția sporită pe care o acordăm tuturor clienților noștri, au fost factori-cheie în procesul de dezvoltare a companiei.

REGATA este unul dintre cei mai mari importatori de gresie si faianta din Romania.

Prin intermediul magazinului online www.regata.ro si al magazinelor si Showroom-urilor REGATA putem ajunge la tine, oriunde te-ai afla!

Avem avantajul sa livram oriunde pe teritoriul Romaniei, produsele comandate fie prin flota noastra interna de camioane de diferite dimensiuni, fie prin intemediul companiiilor de curierat.

Suntem unici importatori pentru multe din produsele pe care le comercializam, astfel ca la REGATA vei descoperi o gama variata de produse din categoriile: gresie, faianta, parchet laminat, ceramica sanitara, usi. REGATA a devenit un brand de renume in privinta importurilor de placi ceramic, fiind printre primele companii care au importat gresie si faianta in Romania. De-a lungul timpului, ne-am pastrat pozitia in cadrul celor mai mari importatori de placi ceramice din tara.

Diversificam in permanenta gamele de produse pe care le comercializam, astfel ca in prezent, detinem peste 40.000 de metri patrati de depozite cu stocuri permanente in Targoviste si o retea proprie de distributie care acopera teritoriul intregii tari.
Mergi la magazin

REGATA nu are nicio promoţie sau cod de reducere momentan.

Se încarcă...
Se încarcă...