SculeAZ

Magazin online sculeaz.ro
SculeAZ
Suntem VECINUL tau la care gasesti intotdeauna ceea ce cauti. Si pentru ca suntem online suntem mai mult decat vecini. La doar un click distanta poti avea toate uneltele de care ai nevoie!

Suntem SPECIALISTUL la care dai fuga atunci cand esti in impas. Cunostintele tehnice ale colegilor nostri va sunt impartasite fara echivoc iar, sfaturile lor tin intotdeauna cont de nevoile voastre si nu de profit.

Suntem FRATELE MAI MARE care imparte cu tine. Promotiile si diversele reduceri de preturi sunt constante la SculeAZ tocmai pentru ca tu sa te bucuri oricand de avantajul preturilor mici.

De aproape 10 ani, SculeAZ este furnizorul tau de incredere a echipamentelor și utilajelor tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

Suntem afacere românească de succes și, totodată Incercam in permanenta sa ne respectam partenerii, sa aflam nevoile si sa prezentam oferte speciale.

DE CE SA ALEGI SCULEAZ.RO?

Pentru CALITATE. Calitatea produselor livrate urmare a unei selectii atente a furnizorilor, precum si prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ce motiveaza o politica coerenta orientata catre succes.

Pentru PROMPTITUDINE. Facem orice este posibil ca produsul dorit sa ajunga la tine in maxim 48 de ore iar, in cazul in care ai intrebari, consultantii nostri tehnici nu te vor lasa niciodata sa astepti un email sau telefon mai mult de 60 de minute.

Pentru PRETURI MICI. Am invatat de-a lungul celor 10 ani de activitate ca intr-un deal nu doar vanzatorul trebuie sa iasa in castig. Nu profitul este cel mai important ci satisfactia clientilor multumiti si care se intorc dupa ani si ani la noi.

Printre brandurile de top comercializate de noi se afla YATO, TOTAL, RURIS, ESAB, DEDRA, BLADE, GOSPODARUL PROFESIONIST, ALMAZ, MICUL FERMIER, MICUL PADURAR, DETOOLZ, TOP MASTER PRO, RAIDER etc si lucram la marirea gamei de produse constant!