Sempasi

Magazin online sempasi.com
Sempasi
Sempasi Romania - The future of beauty!

Inspirat de frumusețea femeilor și de atenția pentru îngrijirea personală, Sempasi a conceput o gamă de produse menite să te facă să strălucești. Dispozitivele de înfrumusețare combină pasiunea pentru frumusețe cu tehnologia de vârf, au o eficacitate demonstrată și sunt create cu cea mai mare atenție pentru siguranța personală.

„Am creat cu mare grijă dispozitive inteligente de întreținere personală pentru a putea oferi proceduri cosmetice și de îngrijire de nivel profesional la tine acasă.„

Gama Sempasi conține beauty gadget-uri de cea mai bună calitate, dezvoltate prin tehnologii de ultimă oră. Dispozitivele de înfrumusețare Sempasi au beneficii dovedite atât pentru față, cât și pentru corp.

Ele ajută la curățarea în profunzime a tenului, la hidratarea lui, au efect anti-rid și de lifting, oferă masaj relaxant și de fermitate, înglobează tehnologii de terapie prin ioni, terapie prin lumină cu diferite lungimi de undă, vibrații și pulsații, electrostimulare prin microcurenți.

Misiunea noastră este să oferim cele mai eficiente soluții personalizate de îngrijire în confortul casei tale prin produse cu adevărat fiabile.

Dispozitivele Sempasi oferă rezultate foarte bune atât pentru tratamentele faciale, cât și corporale.

Efectele benefice se văd imediat după prima utilizare, pielea fiind mai fermă si luminoasă. Dar rezultatele vizibile apar după 3-4 săptămâni de utilizare zilnică.

Folosind tehnologii inovative și de ultimă generație precum: vibrațiile de diferite intensități, pulsațiile, lumina LED, terapia cu căldură, crioterapia, electrostimularea am creat produse moderne și ergonomice care acționează eficient pentru terapii rapide și cu rezultate la tine acasă.

Gama Sempasi conține produse special dedicate diferitelor zone, astfel încât sa acopere toată suprafața corpului, cu diferite moduri de masaj, diferite tipuri de rezistență la vibrații și beneficii pentru îngrijirea pielii.

Sempasi este un brand recunoscut şi înregistrat la nivel european ce pune accent pe utilizarea unor tehnologii de ultimă generație și materiale de cea mai înaltă calitate. Fabrica noastră dezvolta o activitate bazata pe principii de siguranța și calitate deținând certificările CE, ROHS, ISO9001, WEEE. Iar produsele noastre sunt supuse unor teste riguroase înainte de a fi puse pe linia de producție.

Punem suflet în tot ceea ce facem și ne dorim să inspiram femeile să își transforme rutina de îngrijire într-un răsfăț, obținând rezultatele dorite, într-un mod eficient, modern și rapid.

Așadar, Sempasi este aliatul tău în lupta cu timpul.

Cele mai noi tehnologii in domeniul de infrumusetarii intr-un singur loc.