Placa de indreptat parul Remington Ultimate Glide S9700, 160-230 C, Invelis ceramic, Sistem de incalzire dual (Negru/Rosu)

Placa de indreptat parul Remington Ultimate Glide S9700, 160-230 C, Invelis ceramic, Sistem de incalzire dual (Negru/Rosu)

Prima gama profesionala de la Remington Fiind un brand renumit si unul dintre cei mai mai importanti furnizori de aparate de ingrijire personala, Remington sustine calitatea premium si tehnologia inovativa. Acum am colaborat indeaproape cu hairstylisti, experti in domeniu si consumatori. Ei sunt inspiratia noastra si formeaza baza dezvoltarii produselor noi. Salon Collection este prima gama profesionala de la Remington Ea fost conceputa in colaborare cu experti din diferite tari si combina calitatea si durabilitatea produselor profesionale cu un design sofisticat. Invelis ceramic Ultimate Glide - 8 x mai neted, 5 x mai durabil Sistem de incalzire dual pentru o temperatura constanta in timpul coafarii Sisteme de incalzire ceramice cu infrarosu la distanta pentru o temperatura uniforma si o recuperare ultra rapida Ecran digital incorporat cu 5 setari de temperatura 160-230°C Incalzire rapida in 10 secunde Placi flexibile subtiri de 110 mm pentru o presare uniforma a parului si o coafare mai rapida Blocare a placilor pentru depozitare Oprire automata in 60 de minute Voltaj universal Manusa termorezistenta Cablu rasucibil de 3 m
217.99 Lei în magazinul evoMAG