Uscator de par Remington PROluxe AC9140, 2400 W, Motor AC, 3 trepte temperatura, 2 viteze, Jet de aer rece, 2 concentratoare, Difuzor (Alb)

Uscator de par Remington PROluxe AC9140, 2400 W, Motor AC, 3 trepte temperatura, 2 viteze, Jet de aer rece, 2 concentratoare, Difuzor (Alb)

Obtine o uscare profesionala cu efect antistatic si rezultate netede care dureaza intreaga zi cu ajutorul uscatorului de par PROluxe. Incorporand tehnologia inteligenta OPTIheat si avand o functie unica Style Shot, uscatorul de par PROluxe utilizeaza inteligent caldura pentru a modela, sculpta si fixa coafura ta. Forma inovativa a concentratorului a fost conceputa special pentru a imbunatati fluxul de aer si distribuirea caldurii, facand uscarea parului mai rapida si mai eficienta. Toate coafurile incep cu uscarea parului, asa ca obtinerea unei baze netede si fara efect static inainte de a iti ondula parul sau a il indrepta este primul pas pentru a obtine o coafura perfecta. Uscatorul de par PROluxe cu ionizare este secretul unui par stralucitor cu efect antistatic, avand cu pana la 90% mai multi ioni care iti ingrijesc parul si ii ofera un aspect sanatos. Tehnologie OPTIheat - coafuri care rezista intreaga zi Uscator de par de 2400 W cu motor AC de calitate profesionala si durata de viata lunga Cu 90% mai multi ioni pentru un par stralucitor cu efect antistatic 3 trepte de temperatura / 2 viteze Jet de aer foarte rece pentru fixarea coafurii Functie Pro+ Style Shot pentru fixarea coafurii pentru 24 de ore Concentrator cu forma exclusiva Remington Imbunatateste fluxul de aer si distribuirea caldurii Rezultate profesionale care dureaza intreaga zi Difuzor Grila detasabila usor de curatat Agatatoare Cablu cu lungime profesionala - 3 m Garantie 5 ani
212.99 Lei în magazinul evoMAG